HBAR EVENTS

Jelenleg nincs közelgő esemény!

PAST EVENTS

20

Sep
2019

20

Sep
2018

RMÜE marketing villanások

A Romániai Magyar Üzleti Egyesület által szervezett konferencia első napján állófogadás keretén belül, kötetlen formában építették üzleti kapcsolataikat a résztvevők és meghívottak.

A szakmai konferencia napján a marketing témája került reflektorfénybe: a marketing hatékonyságáról, annak méréséről, tartalom marketingről, szolgáltatás dizájnról, a marketing során felmerülő gyakori bakikról, valamint vállalkozók, szakemberek véleményéről hallhattunk, láthattunk előadásokat.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

18

May
2017

RMÜE exkluziv est és tagság összerázó

2017 május 17-én Egyesületünk tagságösszerázó eseményt tartott. A délelőtt folyamán a résztvevők Kádár Annamária mesepszihológus vezetésével különböző személyiségtípusokról beszélgettek, ezt a tudást az üzleti életbe, üzleti helyzetekbe illesztve.

Május 18-án, az RMÜE kultúra, bor, networking címszavak alatt exkluzív estet szervezett a Maros megyei Kundon, a Valea Verde Resortban. A résztvevőket Szabó István, az RMÜE alelnöke köszöntötte.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

22

Feb
2018

RMÜE: A jövő a sarkunkban- HR trendek

A Magyarország Bukaresti Nagykövetségével, a MKIK Magyar-Román Tagozatával és az

RMKT Bukaresttel közösen szervezett esemény fő témája a humán erőforrás kérdése Romániában. A szakmai konferenciát 22-én este a résztvevők és meghívottak tiszteletére tartott állófogadás előzte meg, melynek Magyarország Bukaresti Nagykövetsége adott helyet.

A szakmai előadásokra 23-án reggeltől ebédig került sor az OK Oktatási Központban.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

22

May
2017

Exkluzív est és RMÜE tagságösszerázó

Az RMÜE életében először került megrendezésre a tagságösszerázó. Az esemény célja volt, hogy tartalmasan, 

a szabadban, stresszmentesen együtt töltsünk egy kis időt.

Az esemény május 25-27-én Olaszteleken a Daniel-kastélyban és környékén került megrendezésre. Ez a helyszín sok lehetőséget nyújt a programok szempontjából: Vargyas- szoros, Almási barlang.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

21

Sep
2017

Közösségi gazdaság - utópia vagy a hagyományos modell újraértelmezése?

A Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusával, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatával és az RMKT Kolozsvárral közösen szervezett rendezvényen a meghívott előadók a közösségi gazdaság témáját járják körül.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

16

Nov
2017

RMÜE gazdasági műhely és szervezett networking: Faltól falig- beszélgetés a vezetővel, üzletemberrel, sportolóval

Üzleti B2B-vel, vagyis szervezett networkinggal egybekötött gazdasági műhelyt szervezett Szatmárnémetiben a Romániai Magyar Üzleti Egyesület (RMÜE). Az esemény fő meghívottja

dr. Kemény Dénes volt, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke. A magyar vízilabda-válogatottat sorozatban három olimpiai bajnoki címig vezető szakemberrel Csinta Samu újságíró beszélgetett az üzleti életben is hasznosítható tapasztalatairól, vezetői hitvallásról, vezetői stílusról, buktatókról, sikerekről, csapatszellemről, sportról.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

15

Nov
2018

RMÜE gazdasági műhely: munkapszichológia, reziliencia, motiváció

November 15-én, a Romániai Magyar Üzleti Egyesület Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa és az M&Co Europe Training közös szervezésében indította el marosvásárhelyi gazdasági műhelyét, ahol fő témáink a munkapszichológia, a reziliencia, valamint a regionális különbségekre alapuló technikák és stratégiák voltak.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

21

Feb
2019

HBAR conference and networking: Beyond profit and failure?

The Hungarian Business Association in Romania in collaboration with the Embassy of Hungary Bucharest, the Hungarian-Romanian Chamber of Commerce and Industry and the Hungarian Economists’ Society in Romania Bucharest will host on the 21-22st of February its yearly conference in Bucharest, with the broad topic: Beyond Profit & Failure

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK