RMÜE ESEMÉNYEK

Krízismenedzsment- szervezeti adaptáció és versenyképesség megőrzése

19

Sep
2019
OLVASS TÖBBET

VISSZATEKINTÉS AZ ESEMÉNYEKRE

22

May
2019

RMÜE BBQ 2019

RMÜE BBQ csapat-épitő

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

21

Feb
2019

Mi van a profit és kudarc mögött?

RMÜE 2019es évadnyitó konferenciája> Mi van a P R O F I T és K U D A R C mögött

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

15

Nov
2018

RMÜE gazdasági műhely: munkapszichológia, reziliencia, motiváció

November 15-én, a Romániai Magyar Üzleti Egyesület Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa és az M&Co Europe Training közös szervezésében indította el marosvásárhelyi gazdasági műhelyét, ahol fő témáink a munkapszichológia, a reziliencia, valamint a regionális különbségekre alapuló technikák és stratégiák voltak.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

20

Sep
2018

RMÜE marketing villanások

A Romániai Magyar Üzleti Egyesület által szervezett konferencia első napján állófogadás keretén belül, kötetlen formában építették üzleti kapcsolataikat a résztvevők és meghívottak.

A szakmai konferencia napján a marketing témája került reflektorfénybe: a marketing hatékonyságáról, annak méréséről, tartalom marketingről, szolgáltatás dizájnról, a marketing során felmerülő gyakori bakikról, valamint vállalkozók, szakemberek véleményéről hallhattunk, láthattunk előadásokat.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

18

May
2017

RMÜE exkluziv est és tagság összerázó

2017 május 17-én Egyesületünk tagságösszerázó eseményt tartott. A délelőtt folyamán a résztvevők Kádár Annamária mesepszihológus vezetésével különböző személyiségtípusokról beszélgettek, ezt a tudást az üzleti életbe, üzleti helyzetekbe illesztve.

Május 18-án, az RMÜE kultúra, bor, networking címszavak alatt exkluzív estet szervezett a Maros megyei Kundon, a Valea Verde Resortban. A résztvevőket Szabó István, az RMÜE alelnöke köszöntötte.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

22

Feb
2018

RMÜE: A jövő a sarkunkban- HR trendek

A Magyarország Bukaresti Nagykövetségével, a MKIK Magyar-Román Tagozatával és az

RMKT Bukaresttel közösen szervezett esemény fő témája a humán erőforrás kérdése Romániában. A szakmai konferenciát 22-én este a résztvevők és meghívottak tiszteletére tartott állófogadás előzte meg, melynek Magyarország Bukaresti Nagykövetsége adott helyet.

A szakmai előadásokra 23-án reggeltől ebédig került sor az OK Oktatási Központban.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

22

May
2017

Exkluzív est és RMÜE tagságösszerázó

Az RMÜE életében először került megrendezésre a tagságösszerázó. Az esemény célja volt, hogy tartalmasan, 

a szabadban, stresszmentesen együtt töltsünk egy kis időt.

Az esemény május 25-27-én Olaszteleken a Daniel-kastélyban és környékén került megrendezésre. Ez a helyszín sok lehetőséget nyújt a programok szempontjából: Vargyas- szoros, Almási barlang.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

21

Sep
2017

Közösségi gazdaság - utópia vagy a hagyományos modell újraértelmezése?

A Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusával, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatával és az RMKT Kolozsvárral közösen szervezett rendezvényen a meghívott előadók a közösségi gazdaság témáját járják körül.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK

16

Nov
2017

RMÜE gazdasági műhely és szervezett networking: Faltól falig- beszélgetés a vezetővel, üzletemberrel, sportolóval

Üzleti B2B-vel, vagyis szervezett networkinggal egybekötött gazdasági műhelyt szervezett Szatmárnémetiben a Romániai Magyar Üzleti Egyesület (RMÜE). Az esemény fő meghívottja

dr. Kemény Dénes volt, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke. A magyar vízilabda-válogatottat sorozatban három olimpiai bajnoki címig vezető szakemberrel Csinta Samu újságíró beszélgetett az üzleti életben is hasznosítható tapasztalatairól, vezetői hitvallásról, vezetői stílusról, buktatókról, sikerekről, csapatszellemről, sportról.

SAJTÓ VISSZHANG ELŐADÁSOK