RMÜE gazdasági műhely: munkapszichológia, reziliencia, motiváció

  ÁLLÓFOGADÁS

  November 15: Az előadás után állófogadást és üzletember találkozót tartunk a meghívottak és résztvevők tiszteletére.

  SZAKMAI NAP

  Marosvásárhelyi színművészeti Egyetem: Kiért-miért dolgozunk? Mit jelent a munka? Generációk közötti érték- és motivációs feszültségek és kapcsolati hidak- prof.dr. Bagdy Emőke pszichológus

  Köpeczi-Teleki Ház: Csak rugalmasan! Betekintés az üzleti életbe Diósi Lászlóval és dr. Kádár Annamáriával

15.11.2018

November 15-én, a Romániai Magyar Üzleti Egyesület Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa és az M&Co Europe Training közös szervezésében indította el marosvásárhelyi gazdasági műhelyét, ahol fő témáink a munkapszichológia, a reziliencia, valamint a regionális különbségekre alapuló technikák és stratégiák voltak.

Az esemény résztvevői főkonzulátusi képviselők, RMÜE tagság és más romániai magyar vállakozók képviselői voltak. Ezen esemény jelenlevői meghaladták a 120 fős részvételt.

A gazdasági műhely prof.dr. Bagdy Emőke pszichológus előadásával kezdődött a Marosvásárhelyi Színművészeti Egyetem előadói termében.

Előadásának címe: Kiért-miért dolgozunk? Mit jelent a munka? Generációk közötti érték- és motivációs feszültségek és kapcsolati hidak

Az előadást üzletember találkozó követte borkóstoló és díszvacsora kíséretében a Színművészeti Egyetem előadói termének előterében.

 1. november 18-án Egyesületünk folytatta üzleti műhelyét a Köpeczi-Teleki Házban.

Itt Diósi László, az RMÜE elnöke, az OTP Bank Románia vezérigazgatója, valamint Besenyei Sarolta a Mrosvásárhelyi Regionális Iroda irodavezetője köszöntötte a résztvevőket.

Ezt követően Diósi László tartotta meg előadását Befektetések, értékesítés, kommunikáció és marketing a regionális különbségek figyelembe vételével címmel.

Minden romániai régióban máshogy kell eladni, más értékesítési stratégia mentén kell gondolkodni, hiszen ami működik Temesváron, az nem biztos, hogy Kolozsváron vagy Moldvában célravezető lehet- mondta Diósi.

Az előadást egy szervezett gyorsnetworking követte. A szervezett üzleti bemutatkozások alkalmával az Egyesület vezetősége asztalgazda szerepet vállalva vezényelte le a névjegykártyacseréket a rotációban kialakított asztaltársaságokon belül.

A gazdasági műhely dr. Kádár Annamária pszichológus, tréner előadásával folytatódott.

Annamária a rugalmas alkalmazkodóképesség, a reziliencia üzleti életben játszó szerepéről beszélt.

Sajtó visszhang

Előadások

Kiemelt tagok

társszervezők

esemény támogatók

Média & brand partnerek