RMÜE gazdasági műhely

  ÁLLÓFOGADÁS

  HBC:Székelyudvarhely, II. Rákóczi Ferenc utca 84. szám

  SZAKMAI NAP

  HBC:Székelyudvarhely, II. Rákóczi Ferenc utca 84. szám

14.11.2019

RMÜE székelyudvarhelyi gazdasági műhelyén november 14-15én, választ kaptunk arra is, hogy: miért jó, ha tudjuk, hogyan működik a saját és munkatársaink agya?

Az ügyfelek 100%-a ember, a munkatársak 100%-a ember; ha nem érted az embereket, nem érted az üzletet.(Simon Sinek)- ez volt MOLNÁR RITA mottója!

 • Ki vezet? TE vagy az AGYAD? téma került teritékre, azaz hogyan segíti a szervezeti idegtudomány a vezetőt interperszonális kapcsolatai menedzselésében.
 • Hogyan fejlesszük a motivációt, teljesítményt,együttműködést, elkötelezettséget, problémamegoldást a munkahelyen?
 • Mit tehetünk Ö N M A G U N K É R T?

MOLNÁR RITA volt a műhely házigazdája, ő tehetségmenedzsment szakértő/szervezeti és humán erőforrás tanácsadó, kulturális és vezetői tanácsadó                                                                                    *Bővebben róla: http://ritamolnar.com/hu         *Röviden Őróla: 19év tapasztalat és több mint 1000 résztvevő tréningjein

November  14-én  18órai kezdettel kerekasztal-beszélgetéssel indítottunk: D I G I T A L I Z Á C I Ó a sportban témával majd gasztro-élményekkel telített kötetlen networkingot tartottunk, ahol új üzleti partnerekre találhattak vállalkozóink.

Mindkét rendezvény helyszine: HARGITA BUSINESS CENTER, https://hbcenter.ro/ Székelyudvarhely, II. Rákóczi Ferenc utca 84. szám .Az RMÜE társszervezői: Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa és a Hargita Business Center. A szervezők képviselői mellett az eseményen részt vettek romániai magyar vállalkozók, gazdasági szakemberek, valamint más nemzetközi kamarák és egyesületek tagjai is.

esemény támogatók